lcp
🆕🛠️ Cauți piese auto la preț bun?

Ai 5% Discount la comanda de piese!

Alege o altă dimensiune..

Cum Afli

1. Cum cumpăr produse de pe site-ul www.marvinauto.ro?

Marvin Auto vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plati on-line ale www.euPlatesc.ro. În acest fel putem asigura clienților noștri un serviciu sigur și eficient de comandă și plată on-line.

Puteți cumpăra produsele noastre on-line urmând 3 pași:

a. Selectați produsul pe care doriti să-l achiziționati și apăsați pe linkul “Cumpără acum!”

b. Introduceți datele dvs. personale.

Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL pe 128 biți. Mai multe informații sunt disponibile în rubrica “Cât de sigur este pentru mine să platesc on-line?“. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părți, nici de către Marvin Auto nici de către euPlatesc.ro. Aveți grijă să completați formularul corect și să indicați persoanele la care se va face facturarea și livrarea. Adresa de e-mail are importanță extremă deoarece informațiile legate de comanda și produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresă de e-mail incorectă încetinește întregul proces de comandă a produsului. Mai mult de atât, Marvin Auto și euPlatesc.ro nu vor putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării comenzii dumneavoastră.

Dacă adresa de livrare nu este aceeași ca adresa de facturare, indicați acest lucru prin selectarea butonului "Doresc sa introduc o adresa de livrare". 

c. Alegeți metoda de plată pe care o doriți

Puteți plăti online, cu cardul de credit, sau ramburs, la livrarea coletului. Alegeți metoda dorită de plată și veti fi automat redirectat catre finalizarea comenzii dumneavoastra.

2. Metode de plată

Cumpara Anvelope online, cu Rate fara dobanda

a. ONLINE CU CARD BANCAR PRIN EUPLATESC (VISA/VISA ELECTRON/MAESTRO/MASTERCARD).

Daca ati ales metoda de plata " ONLINE PRIN CARD BANCAR " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D SECURE" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la
comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata securizata prin euPlatesc.ro

b. ONLINE, PRIN TBI BANK

Cumperi acum, platesti mai tarziu, prin  Icon

Description automatically generated

Alături de Icon

Description automatically generated am implementat un sistem de plata in rate 100% online, care se poate accesa direct de pe site-ul nostru, fara drumuri la banca si fara card de credit. 

Pasii sunt simpli:

  1. selectezi ca Metoda de plata, varianta " Cumperi acum, platesti mai tarziu, prin Icon

Description automatically generated si finalizezi comanda 

  2. vei fi redirectionat in pagina Icon

Description automatically generated – te rugam sa astepti cateva momente pana se realizeaza transferul

  3. vei avea posibilitatea sa alegi numarul de rate si valoarea lunara dorite

  4. te identifici la distanta pe baza cartii de identitate in original

  5. semnezi electronic documentele, printr-un cod primit pe sms. Este nevoie sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF sau la Casa de Pensii 

  6. dupa aprobare, noi iti livram comanda.

Pentru mai multe detalii, poti accesa linkul urmator: https://tbibank.ro/landing-pages/lp-cu-taxa/

3. Politica de securitate

Cât de sigur este pentru mine să plătesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plăți on-line oferite de euPlatesc.ro. Riscurile asociate unei plăți on-line sunt:

• Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terțe parti și să fie abuziv folosite – V&M International Shop SRL și euPlatesc.ro garantează securitatea sistemelor sale informatice. Citiți “Politica de confidentialitate euPlatesc.ro” și “Politica de confidențialitate V&M International Shop SRL” pentru mai multe informații despre subiect.

• Datele dumneavoastră în cazul platilor prin card bancar – număr de card, data expirării, etc. – să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. În cazul sistemului “3-D Secure” aplicat de către euPlatesc.ro pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informație legată de cardul dumneavoastra nu este transferată sau stocată, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele euPlatesc.ro, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, după caz. În plus, în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul “3-D Secure”, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră , similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. Citiți “Verified by Visa” și “SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul “3-D Secure”.