🆕🛠️ Cauți piese auto la preț bun?

Ai 5% Discount la comanda de piese!

Alege o altă dimensiune..

Cum Afli

1. Cum cumpăr produse de pe site-ul www.marvinauto.ro?

Marvin Auto vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plati on-line ale www.euPlatesc.ro. În acest fel putem asigura clienților noștri un serviciu sigur și eficient de comandă și plată on-line.

Puteți cumpăra produsele noastre on-line urmând 3 pași:

a. Selectați produsul pe care doriti să-l achiziționati și apăsați pe linkul “Cumpără acum!”

b. Introduceți datele dvs. personale.

Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL pe 128 biți. Mai multe informații sunt disponibile în rubrica “Cât de sigur este pentru mine să platesc on-line?“. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părți, nici de către Marvin Auto nici de către euPlatesc.ro. Aveți grijă să completați formularul corect și să indicați persoanele la care se va face facturarea și livrarea. Adresa de e-mail are importanță extremă deoarece informațiile legate de comanda și produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresă de e-mail incorectă încetinește întregul proces de comandă a produsului. Mai mult de atât, Marvin Auto și euPlatesc.ro nu vor putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării comenzii dumneavoastră.

Dacă adresa de livrare nu este aceeași ca adresa de facturare, indicați acest lucru prin selectarea butonului "Doresc sa introduc o adresa de livrare". 

c. Alegeți metoda de plată pe care o doriți

Puteți plăti online, cu cardul de credit, sau ramburs, la livrarea coletului. Alegeți metoda dorită de plată și veti fi automat redirectat catre finalizarea comenzii dumneavoastra.

2. Metode de plată

Cumpara Anvelope online, cu Rate fara dobanda

a. ONLINE CU CARD BANCAR PRIN EUPLATESC (VISA/VISA ELECTRON/MAESTRO/MASTERCARD).

Daca ati ales metoda de plata " ONLINE PRIN CARD BANCAR " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D SECURE" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la
comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata securizata prin euPlatesc.ro

b. ONLINE IN RATE EGALE FARA DOBANDA PRIN CARD DE CUMPARATURI 

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o
lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

c. PRIN CARD DE CREDIT EMIS DE BANCA TRANSILVANIA (PROGRAMUL STAR BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 3 RATE fara dobanda.

Rate fara dobanda - STAR BT

Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR

Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary,

STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver

Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici

si platile online devin mai simple ca oricand:

  •  Rate fara dobanda
  •  perioada de gratie de pana la 56 de zile
  •  comision zero la toate cumparaturile
  •  plati sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

*8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila

0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.

d.  PRIN CARD DE CREDIT EMIS DE BRD FINANCE:

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

- alegi produsele dorite

- alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta:

  • plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.
  • plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

Rate BRD Finance

e. PRIN CARD DE CREDIT EMIS DE ALPHA BANK: 

“OPTIUNEA DE PLATA IN RATE CU 0% DOBANDA PRIN CARDUL TAU  DE CUMPARATURI DE LA ALPHA BANK (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la _comerciantii afiliati acestui serviciu.

CONFORT - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

CONVENABIL - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

FLEXIBILITATE - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

LIBERTATE - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”

Rate fara Dobanda - Alpha Bank

3. Politica de securitate

Cât de sigur este pentru mine să plătesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plăți on-line oferite de euPlatesc.ro. Riscurile asociate unei plăți on-line sunt:

• Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terțe parti și să fie abuziv folosite – V&M International Shop SRL și euPlatesc.ro garantează securitatea sistemelor sale informatice. Citiți “Politica de confidentialitate euPlatesc.ro” și “Politica de confidențialitate V&M International Shop SRL” pentru mai multe informații despre subiect.

• Datele dumneavoastră în cazul platilor prin card bancar – număr de card, data expirării, etc. – să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. În cazul sistemului “3-D Secure” aplicat de către euPlatesc.ro pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informație legată de cardul dumneavoastra nu este transferată sau stocată, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele euPlatesc.ro, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, după caz. În plus, în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul “3-D Secure”, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră , similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. Citiți “Verified by Visa” și “SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul “3-D Secure”.