lcp
🆕🛠️ Cauți piese auto la preț bun?

Ai 5% Discount la comanda de piese!

Alege o altă dimensiune..

Cum Afli

CE GARANTIE AU ANVELOPELE


Anvelopele fac parte din categoria produselor cu termen de valabilitate. În cazul în care acesta expiră, calitatea și siguranța lor nu mai este garantată. Producătorii de anvelope consideră cauciucul nou până la o durată medie de cinci ani de la data fabricației.

Anvelopele comercializate pe site-ul www.marvinauto.ro sunt noi si beneficiaza de certificat de garantie. Perioada de garantie incepe din momentul facturarii si are valabilitate de 2 ani incepand cu aceasta data.

La livrarea anvelopelor catre client, acesta va primi factura fiscala care va avea si rol de contract de vanzare – cumparare si garantie.

Anvelopele trimise la garantie vor fi expertizate de catre furnizor sau producator.

Marvin Auto ofera clientilor sai garantia serviciilor de calitate si garantia anvelopelor in termenul dat de producator.

In momentul detectiei neregularitatii, ne poti contacta prin e-mail la adresa office@marvinauto.ro sau completand formularul de contact de pe acest site.

Dorim să vă informăm că expertiza anvelopelor trimise în cadrul procesului de garanție se realizează exclusiv prin evaluare fizică. Pentru a facilita acest proces și a asigura o evaluare corectă și promptă, vă recomandăm să dejantați anvelopa și să o pregătiți înainte de preluarea acesteia de către curier.

De asemenea, vă rugăm să completați formularul de retur dupa ce anvelopa a fost dejantata. Imediat după finalizarea completării formularului, societatea noastră va iniția automat procesul de trimitere a curierului.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare. Ne străduim să vă oferim cele mai bune servicii și să rezolvăm orice situație în cel mai scurt timp posibil.

Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, şi fără niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţă vânzătorului lipsa de conformitate a produsului, conform OG 21/1992

.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, perforari, ciobiri, componente/piese plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, incarcare peste limita, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), sau anvelopele la care au fost adaugate petice, snururi sau alte interventii. 

In cazul in care reclamatia de garantie este nefondata (anvelopele nu prezinta defecte de fabricatie) transportul va fi suportat tur-retur de clientul reclamant, conform OG 34/2014 ART. 6 LITERA I "Acolo unde este cazul, informaţia potrivit căreia consumatorul va trebui să suporte costul aferent returnării produselor în caz de retragere şi, pentru contractele la distanţă, dacă produsele, prin însăşi natura lor, nu pot fi, în mod normal, returnate prin poştă, costul aferent returnării produselor." Costurile tur retur sunt urmatoarele:

- 1 anvelopa - 60 LEI

- 2 anvelope - 80 LEI

- 3 anvelope - 90 LEI

- 4 anvelope 120 LEI

- mai mult de 4 anvelope - 30 LEI/buc.

Garantiile si retururile se vor efectua doar dupa completarea formularului din josul paginii.

Termen mediu de rezolvare a garantiilor: 15 zile.

Daca produsul primit are un defect fizic (este lovit, zgariat, fisurat, ciobit, spart) iti recomandam sa refuzi livrarea. Daca totusi ai acceptat coletul, iti recomandam sa nu folosesti produsul si sa ne aduci situatia la cunostinta in maxim 48 de ore de la livrare, prin informare pe email pe info@marvinauto.ro impreuna cu pozele doveditoare. Orice sesizare ulterioara nu va putea fi solutionata pozitiv.

Nu ne asumam raspunderea pentru costurile de montare/demontare, echilibrare pentru anvelopele reclamate!


 

Pentru anvelopele acceptate la garantie, clientul va avea de ales inlocuirea produsului (daca este disponibil) sau returnarea sumei in cont.

Anvelopele montate si rulate propuse pentru retur vor fi intai verificate si evaluate, dupa care se va oferi o suma de restituire diminuata, la pretul de vanzare a unui cauciuc rulat (second hand).

Formular de trimitere reclamatie - retur anvelope cu garantie

Introduceti numele dvs. sau numele firmei

Introduceti adresa de email

Introduceti numarul de telefon

Introduceti adresa la care vreti sa vi se livreze produsele.

Introduceti numarul/referinta comenzii

Introduceti data facturii

Introduceti produsele (marca, model, dimensiune, indice sarcina si viteza)

Introduceti cantitatea

Introduceti numarul de kilometri pe care i-ati parcurs cu anvelopele comandate.

Introduceti un motiv pentru retur.

Introduceti contul bancar (24 caractere)

Introduceti informatii despre vehicul (marca auto, model, motorizare, an fabricatie, putere in KW, kilometri la bord)

Introduceti domeniul de utilizare

Introduceti tipul vehiculului

Introduceti seria DOT individuala pentru fiecare anvelopa comandata.

Introduceti alte observatii in acest camp.

Completand acest formular implica acceptarea termenilor si conditiilor si sunteti de acord cu prelucrarea datelor in scopul returului produselor.