CE GARANTIE AU ANVELOPELE


Anvelopele fac parte din categoria produselor cu termen de valabilitate. În cazul în care acesta expiră, calitatea și siguranța lor nu mai este garantată. Producătorii de anvelope consideră cauciucul nou până la o durată medie de cinci ani de la data fabricației.

Anvelopele comercializate pe site-ul www.marvinauto.ro sunt noi si beneficiaza de certificat de calitate si garantie. Perioada de garantie incepe din momentul facturarii si are valabilitate de 2 ani incepand cu aceasta data.

La livrarea anvelopelor catre client, acesta va primi Certificatul de calitate si garantie, ce va contine toate detaliile si modalitatile de suport pentru garantie, precum si factura fiscala care va avea si rol de contract de vanzare – cumparare si garantie.

Anvelopele trimise la garantie vor fi expertizate de catre furnizor sau producator.

Marvin Auto ofera clientilor sai garantia serviciilor de calitate si garantia anvelopelor in termenul dat de producator.

In momentul detectiei neregularitatii, ne poti contacta la numarul de telefon 0748 514 371, prin e-mail la adresa office@marvinauto.ro sau completand formularul de contact de pe acest site.

Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, şi fără niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţă vânzătorului lipsa de conformitate a produsulu.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, incarcare peste limita, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), sau anvelopele la care au fost adaugate petice, snururi sau alte interventii.