CE GARANTIE AU ANVELOPELE


Anvelopele fac parte din categoria produselor cu termen de valabilitate. În cazul în care acesta expiră, calitatea și siguranța lor nu mai este garantată. Producătorii de anvelope consideră cauciucul nou până la o durată medie de cinci ani de la data fabricației.

Anvelopele comercializate pe site-ul www.marvinauto.ro sunt noi si beneficiaza de certificat de calitate si garantie. Perioada de garantie incepe din momentul facturarii si are valabilitate de 3 ani incepand cu aceasta data.

La livrarea anvelopelor catre client, acesta va primi Certificatul de calitate si garantie, ce va contine toate detaliile si modalitatile de suport pentru garantie, precum si factura fiscala care va avea si rol de contract de vanzare – cumparare si garantie.

Anvelopele trimise la garantie vor fi expertizate de catre furnizor sau producator.

Marvin Auto ofera clientilor sai garantia serviciilor de calitate si garantia anvelopelor in termenul dat de producator.

In momentul detectiei neregularitatii, ne poti contacta la numarul de telefon 0748 514 371, prin e-mail la adresa office@marvinauto.ro sau completand formularul de contact de pe acest site.

Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, şi fără niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 30 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţă vânzătorului lipsa de conformitate a produsulu.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, incarcare peste limita, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), sau anvelopele la care au fost adaugate petice, snururi sau alte interventii. 

Garantiile si retururile se vor efectua doar dupa completarea formularului din josul paginii.

Termen mediu de rezolvare a garantiilor: 30 zile.

 

Formular de trimitere reclamatie - retur anvelope cu garantie

Introduceti numele dvs. sau numele firmei

Introduceti adresa de email

Introduceti numarul de telefon

Introduceti adresa la care vreti sa vi se livreze produsele.

Introduceti numarul/referinta comenzii

Introduceti data facturii

Introduceti produsele (marca, model, dimensiune, indice sarcina si viteza)

Introduceti cantitatea

Introduceti numarul de kilometri pe care i-ati parcurs cu anvelopele comandate.

Introduceti un motiv pentru retur.

Introduceti informatii despre vehicul (marca auto, model, motorizare, an fabricatie, putere in KW, kilometri la bord)

Introduceti domeniul de utilizare

Introduceti tipul vehiculului

Introduceti alte observatii in acest camp.

Completand acest formular implica acceptarea termenilor si conditiilor si sunteti de acord cu prelucrarea datelor in scopul returului produselor.