Alege o altă dimensiune..

Cum Afli

Termeni si conditii de utilizare

Bine ati venit pe website-ul www.marvinauto.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website, intrucat accesarea sa presupune acceptul dumneavoastra cu privire la clauzele stipulate. Vizitarea in continuare a acestui website presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii. Serviciile pe care acest website sunt furnizate persoanelor cu varsta peste 18 ani.

Acest website este administrat de V&M International Shop SRL cu sediul in IASI, Str. AUREL VLAICU, Nr. 54, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J22/1240/2010, cod de inregistrare RO27392810, cont bancar IBAN RO37INGB 0000 9999 0820 1983, deschis la banca ING, denumit in continuare “BENEFICIARUL”.

In calitate de proprietar al website-ului www.marvinauto.ro, beneficiarul isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune.1. Definitii:

Denumim „Vanzator” V&M International Shop SRL, cu datele de identificare indicate mai sus.

Denumim „Cumparator” orice persoana fizica sau juridica care lanseaza si confirma o comanda in acord cu conditiile si termenii prezentului website.

Denumim „Comanda” un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si se obliga sa faca plata acestora in momentul confirmarii comenzii.

Denumim „Contract” – o Comanda confirmata de catre Vanzator, si prin care Cumparatorul se obliga in a achita Comanda in momentul livrarii acesteia de catre Curier.

Fotografiile, textele, datele tehnice, preturile si toate celelalte informatii care se gasesc pe website-ul www.marvinauto.ro, vor fi denumite in continuare Continut.

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre marvinauto si partenerii sai, prin intermediul magazinului virtual www.marvinauto.ro catre Cumparator.2. Documente contractuale

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe website-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (email si/sau telefon) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente:

Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice.
Termeni si conditii
Daca Vanzatorul confirma Comanda, acest lucru implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (email) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Confirmarea Comenzii si Expedierea Comenzii se face electronic (email). Preturile produselor din comanda sunt valabile 3 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

V&M International Shop SRL isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / stocuri / preturi / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.3. Drepturi de autor

Intregul continut al website-ului www.marvinauto.ro, respectiv date, imagini, texte, grafica, simboluri, clipuri audio/video, elemente de web-design, scripturi sau programe, reprezinta proprietatea V&M International Shop SRL, fiind protejate de legea privind protectia drepturilor de autor. Informatiile si materialele folosite in acest website sunt rezervate de V&M International Shop SRL Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest website in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in website, fara acordul scris al V&M International Shop SRL, este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor. Utilizarea oricarui element dintre cele mentionate anterior, fara acordul prealabil al detinatorilor de drept, va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare.4. Politica de returnare

Returnarea produselor se face pana in 30 zile de la receptia comenzii de catre client.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Astfel, produsele cumparate de pe site se pot returna in aceeasi stare, noua in care au fost receptionate, in termen de 30 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Comanda se poate anula prin e-mail sau telefonic la maximum 30 zile de la plasarea comenzii, clientul urmand sa primeasca inapoi contravaloarea comenzii dupa returnarea produselor, nu mai tarziu de 30 zile de la data la care ne-a informat despre decizia de returnare. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare a produselor nu include cheltuielile de transport ale acestora.

Art. 9 - Dreptul de retragere - O.G. 34/2014
(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 30 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.
(2) Fara a aduce atingere art. 10, perioada de retragere mentionata la alin. (1) expira in termen de 30 zile de la:
a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii;
b) ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare

Conditii de retur

Returnarea produselor cumparate se va face pe cheltuiala clientului, putand folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea anvelopelor si jantelor.
Nu se accepta returnarea anvelopelor si jantelor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna, fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate a acestor anvelope si jante. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produselor cumparate sau inlocuirea cu anvelope sau jante conforme. Daca Marvin Auto nu poate inlocui produsele cu unele conforme, atunci se va restitui contravaloarea produselor cumparate.

LIVRAREA ANVELOPELOR - PLATA PRIN TRANSFER BANCAR

- Comenzile cu transfer bancar vor fi anulate automat in 48 ore daca plata nu a fost inregistrata!


Produsele cu lipsa de conformitate:

Anvelopele sau jantele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site, se pot returna dupa notificarea scrisa a Marvin Auto, conform precizarilor din Certificatul de Calitate si Garantie primit impreuna cu produsele.
In aceasta situatie clientul poate alege inlocuirea anvelopelor sau jantelor cu unele conforme sau returnarea contravalorii produselor si a cheltuielilor de expeditie, daca acestea au fost suportate de catre client.
Cheltuielile aducerii la conformitate a produselor (inclusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre Marvin Auto.
Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie ale produselor.

Raspunderea pentru preturi afisate eronat

Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea. In acest caz, marvinauto.ro poate sa-si rezerve dreptul de a refuza onorarea comenzii si livrarea produsului, daca eroare de pret, ce tine de sistemul tehnic, este disproportionata in raport de pretul real al produsului. In acest sens, art. 1665 alin 2 din Codul Civil precizeaza ca, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la vanzare.

Modificarea preturilor prezente pe site

V&M International SHOP SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate pe site la orice moment, in functie de preturile de la furnizori, campanii de marketing si alte promotii. Pretul platit de client este cel afisat la momentul achizitiei.