🆕🛠️ Cauți piese auto la preț bun?

Ai 5% Discount la comanda de piese!

Caută după dimensiuni

Anotimp
Latime
Inaltime
Diametru
Run flat
more... less
Eco gas
Eco rain
Eco noise
Pret
205 lei 12690 lei
Alege o altă dimensiune..

Cum Afli

GOODYEAR

Listă de produse de la producătorul GOODYEAR

Goodyear - Goodyear Tire and Rubber Company este o companie Americana de pneuri fondata in 1898 de  Frank Seiberling, iar in prezent este al treilea producator mondial de anvelope dupa Michelin si Bridgestone/Firestone.

Promotie Vouchere Goodyear 


Promotia este valabila in perioada 15 octombrie - 30 noiembrie 2022, in limita stocurilor de produse si vouchere, in reteaua OMV Petrom. După primirea anvelopelor, trebuie sa te inscrii pe promotie.goodyear.ro pentru a primi voucherul aferent achizitiei. Inscrierile se pot face pana la data de 15 decembrie 2022, cu conditia ca achizitia sa fie facuta in perioada campaniei. Mai multe detalii in regulament.


Ce trebuie sa achizitionezi  • 4 anvelope iarna sau anvelope all season, Goodyear, cu diametrul de 16 inchi sau mai mic pentru a beneficia de un voucher combustibil de 100LEI

  • 4 anvelope iarna sau anvelope all season, Goodyear cu diametrul de la 17 inchi in sus pentru a beneficia de un voucher combustibil de 300LEI


Goodyear Tire and Rubber Company este o companie Americana de anvelope fondata in 1898 de  Frank Seiberling, iar in prezent este al treilea producator mondial de anvelope dupa Michelin si Bridgestone/Firestone.

Mai multe
per pagină
S-au afișat 1 - 12 din 823 produse